Complex Turistic CAPRA ***
Imprejurimi si obiective
Complex Turistic CAPRA ***
Imprejurimi si obiective
Complex Turistic CAPRA ***
Imprejurimi si obiective
Complex Turistic CAPRA ***
Imprejurimi si obiective
Previous
Next

Situat in comuna Arefu din judetul Arges, la 75 km de Curtea de Arges, pe DN7c, la km 108, Hotel Pârâul Capra *** ofera nenumarate oportunitati de petrecere a timpului liber, si in acelasi timp, de relaxare si destindere intr-un cadru ambiental de exceptie.

Vizitatorii pot fi angrenati intr-o serie de activitati conexe, incepand de la vizitele la obiectivele turistice invecinate (Barajul Vidraru, Balea Lac, Balea Cascada, Cetatea Poienari etc.), continuand cu drumetiile pe traseele montane (de exemplu, pe muntele Ghitu, pornind din Capataneni) si terminand cu sporturile de iarna (alpinism, ski fond sau sanius).

Hotel Pârâul Capra *** Transfăgăraşan se afla situata intr-o zona deosebit de frumoasa, cu peisaje mirifice ce farmeca privirea. Multitudinea de posibilitati in ceea ce priveste traseele face din Complexul Turistic Capra un punct deosebit de important in agenda oricarui iubitor de munte.

Turistul va fi astfel invitat intr-un fantastic joc al contrastelor, creat, pe de o parte, de confortul oferit si – pe de alta parte – de salbaticia locurilor, in deplina armonie cu natura inconjuratoare.

Locatia este atractiva atat pentru calatorul dornic de a strabate cararile celor mai inalti si pitoresti munti din Romania, cat si pentru turistul venit sa se destinda intr-un loc aflat departe de aglomeratia urbana.

De la Hotel Pârâul Capra ***  sunt accesibile cele mai inalte doua varfuri din masivul muntos Fagaras si in acelasi timp si din tara: Vf. Moldoveanu si Vf. Negoiu.

Principalele obiective turistice invecinate sunt:
– Rezervatia forestiera de la Arefu
– Barajul Vidraru (eventual plimbare cu vaporasul)
– Cetatea Poienari
– Golul Alpin Moldoveanu – Capra
– Pestera de la Piscul Negru
– Balea Lac
– Tunelul de la cota 2040

Sari la conținut